Bæredygtig Dansk Design

ansvarlighed

Fast fashion er so last year

One small step..

Hos NORDKONCEPT arbejder vi med omtanke for miljøet. Alle vores valg tages med øje for de rigtige ressourcer og indflydelse på samfundet. Så det bliver nemmere for dig at tage gode valg og samtidig have god stil.

vores Materialer

Hos NORDKONCEPT lancerede vi i 2023 vores første limited edition kollektion af vores unikke zip-on jumpsuit lavet af overskudsmaterialer, der er fundet lokalt i Danmark. 

Alle vores materialer er nøje udvalgt og købt lokalt. Da vi stræber efter at finde de bedste materialer og samtidig gerne går efter overskudsmaterialer, kan vi aldrig garantere at en kollektion kommer igen i præcis samme stil. Det er med til at gøre vores design helt unikke.

Vi undersøger hele tiden, hvor vi kan indhente kvalitetsmaterialer, sytråd og farve, der er både holdbare og skånsomme for vores planet. Det betyder blandt andet, at vores næste kollektion vil blive lavet af GOTS-certificeret bomuld. Her er der krav om at tænke på velbefindende af de medarbejderne i produktionen. Og det er netop en af vores mærkesager.

Bæredygtigt stof

vores produktion

Ideen til NORDKONCEPT er inspireret af vores stifter, Ioanas, egen mor, Floarea. Floarea arbejdede i tekstilindustrien i over 40 år og har stor erfaring med at udvikle og producere produkter. Ioana og Floarea står i dag selv for at skabe de prototyper, der senere bliver til de produkter, du kan købe hos os. 

Vi samarbejder kun med virksomheder, der lever op til de høje etiske standarder vi går ind for, når det kommer til arbejdsmiljø. Vores første kollektion af zip-on jumpsuits er lavet i byen Cluj County i Rumænien i en mindre, lokal fabrik. Her fokuserer de på at producere tøj, der er lavet af naturlige materialer og fibre. Vi går meget op i etik, også hos vores samarbejdspartnere og vil fortsat gå forrest for at sikre, at vi og de lever op til vores værdier.

VORES ETISKE VÆRDIER

Hos NORDKONCEPT går vi højt op i at sikre, at alle typer af kunder føler sig imødekomne – det gælder uanset alder, race, kultur eller seksuel orientering.

I vores team har vi en givende kultur og accepterer ikke grådighed. Vi belønner dygtighed og god arbejdsmoral og går ikke op i hvordan du ser ud, hvor du er fra, dit køn eller din økonomiske situation. 

Vi driver vores virksomhed gennem gennemsigtighed og ærlighed.