Bæredygtig Dansk Design

Morale og etik

Vi har én overordnet regel:
Vi sætter mennesker først – og profit er mindre vigtigt. Når vores virksomhed vokser gør den det med vægt på at vælge de rigtige mennesker, der forstår og efterlever vores værdier. Alle vores medarbejdere, både internt og eksternt, fortjener at være en del af NORDKONCEPTs vækstrejse med sunde lønninger og fordele.

Vores overskud vil blive brugt strategisk på innovative projekter, der bidrager til miljøet og vores værdier. Vi vil være med til at skabe mere ligeværd i de muligheder, mennesker har. Det er en mærkesag for os.

Vi har løbende fået støtte fra Erhvervshus Midtjylland. De har hjulpet os med at finde de rigtige leverandører gennem Enterprise Europe Network. Inden undersøgte vi flere andre muligheder. Desværre måtte vi fravælge dem, da vi ikke fandt nogen, der levede op til vores krav til kvalitet og certificeringer. Jagten fortsatte, og på intet tidspunkt var vi klar på at gå på kompromis med vores krav. Vi var dedikerede til at finde en virksomhed, der kunne levere produkter i høj kvalitet og som havde høje standarder for arbejdsmiljøet.

Vi overvejer nøje, hvem vi vil samarbejde med. I sidste ende faldt valget på en producent i  Rumænien i Cluj County. Deres produktion fokuserer på at lave tøj, der er lavet af naturlige fibre. De producerer tøj i mindre mængder, så de kan garantere en sundt arbejdsmiljø. Vi værdsætter god etik hos vores partnere og det vil vi fortsat gøre, selv når vi vokser. 

Lige nu er vi en mindre virksomhed. Men vi ønsker at gøre en forskel i tøjindustrien og for miljøet, så derfor er vores mål naturligvis at vokse. Og derfor har vi brug for din støtte. Så tak, fordi du læser med. Vi lover at gøre vores i en branche, der er en udfordring for miljøet.